Mucizelerle dolu bir pazartesi gününden herkese tüm gönül dostlarıma Selammmm….

Güzel bir gün  ve   bir hafta olsun tam istediğiniz gibi hemde..

 Hayatımızda olan minik güzelliklerin, iyiliklerin olduğu farkındalığı akışımıza yardımcı olacaktır.

İster misiniz bugün şükretmek ile ilgili farkındalığımızı arttıralım;

"Küçük şeyler için şükret, hayatın sana getireceği büyük şeylere şaşıracaksın."

. "Hayatınızın ayrıntılarına yakından bakarsanız, şikâyetten çok minnettarlık için bir neden bulacaksınız." . "Öyleyse ruhunu sev, ama ruhun bir aracı olan bedenine de iyi bak."

 

 “Her fiziksel beden, gelişimdeki yaşamın mabedi olan Ruh'un merkezi olduğu için sürekli saygı ve özeni, sevgiyi ve gayreti hak eder.”

 

  “Affetmeme”nin eski anıları hayatımızın dümenini yönetmeyi bıraktığında eski hastalıklardan kurtulacağız.”    .

“Şimdi, bugün ve yarın koşulsuz olarak affedin. Unutmayalım ki bütün yaratıklar kendilerine has kusurları ve zaafları beraberlerinde getirirler, bizler de uyumsuzken kendimizinkini de getiriyoruz.”

 

"Ne kadar çok şükredersen, o kadar güzel şeyler olur." - “Sözler ve eylemlerle minnettarlığınızı ifade edin. Hayatınız olumlu yönde çok değişecek."

 

. "Kendini sevmeyen başkasını sevemez, çünkü kendinden emin değildir."

 

“Kendini sevmeyen, kendi niteliklerini ve yeteneklerini tanımayan ve dünyanın geri kalanından daha aşağı olduğunu düşünen kişi, diğerini gerçekten sevemeyecek, çünkü sevgisi her zaman korku ile kaplanacaktır.”

 

 “Bugün hayır demeyi öğreniyorum. Bir şey istemediğimde, sadece hayır diyorum. Öfke ya da duygu yok. Biri sadece olumsuz değil. Bu bizim sınırımız. Ne yapmak isteyip istemediğimize karar vermemiz gereken bir hak. Buna saygınlık denir. Kendimizi içtenlikle ifade ettiğimizde, hissettiklerimizi söylediğimizde saygı duyuluyoruz.”

 

Efendimmmm güzel şeyleri çoğalttığımız , şükrümüzün bol olduğu ,hayatımızın akışının tam da istediğimiz gibi olduğu şahane bir Pazartesi ve yeni hafta diliyorum..

 

Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın

Selam ve Sevgilerimle

SİZİ SEVİYORUM..,

SİZİ SEVİYORUM..,

SİZİ SEVİYORUM….,