MAVİ SÜPER AY Sevgili gönül dostlarım Kova burcundaki Mavi Süper Ay havada, nadir ve dönüştürücü bir enerji dalgası getiriyor.

Mavi Ay'ın (tek ayda ikinci dolunay) gücünü bir süper ayın yoğunluğu ile (Ay Dünya'ya en yakın olduğunda) birleştiren bu fenomen, hayatımızdaki derin ve olumlu değişimler için güçlü bir katalizördür.

Üstelikte 15 gün devam edecek.

 

??Bu dönemde, Evren bize hayatlarımızı yeniden değerlendirmek ve kendimizi arzuladığımız refahla hizalamak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Blue SuperMoon eski kalıpları serbest bırakmak, artık bize hizmet etmeyen her şeyden kopmak ve yenisine yer açmak için bir davettir. Büyümemizi engelleyen korkuları, güvensizlikleri ve kısıtlamalardan kurtulmanın zamanı geldi.

 

??Mavi Süper Ay’ın enerjisi sadece niyetlerimizi yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda hayatın her alanında bolluğu ortaya koymamızın yolunu da aydınlatır. Senin ışığında, hedeflerimizi net bir şekilde hayal etmeye ve refaha ulaşmak için kararlı adımlar atmaya teşvik ediliyoruz. Başarı tohumlarını ekme, içimizdeki güce güven ve dönüşümün çiçek açmasına izin verme zamanı.

 

?? Bu kozmik anda, özümüzle ve gerçekten ortaya çıkarmak istediklerimizle bağlantı kurmak önemlidir. Mavi Süper ay bizi özgünlüğümüzü kucaklamaya, dış beklentileri bırakmaya ve gerçek amacımızı takip etmeye çağırıyor. Bunu yaparak kendimizi evrenin nimetlerini almaya ve maddi ve manevi zenginlikle dolu bir hayat yaşamaya açıyoruz.

 

?? Hayatınızı dönüştürmek için bu Mavi Süper Ay'ın enerjisini kullanın. Aklınızı ve kalbinizi hak ettiğiniz refahla hizalanan güçlü mantraları tekrarlayın. Evrenin gücüne ve bolluğu çekme yeteneğinize inanın. Parlama ve dönüşümün hayatınızı yeni bir seviyeye taşımasına izin verme zamanı.

Şimdi kova dolunayı mavi ay ile niyetlerimizi yapmaya olumlamalarımızı söylemeye ne dersiniz diyelim.

Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum.

 

Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını seçiyorum.

 

Bütün hayallerimin bu Dolunay sırasında gerçekleşmesini diliyorum.

Kabul edenler yorumlara yazabilir

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum …,

Sizi seviyorum ….,