Mucizelerle dolu bir Salı gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Bugünün enerji ve frekansı dokuz 
Dokuz enerji bize geçmişte olan yarım kalan bitiremediniz tamamlamadığınız ilişkiler olaylar SORUNLAR her neyse onları bırakmanızı söyler.
Bugün yeni bir işe bir ilişkiye başlamak uygun değildir.
Biz de onun için bugün geçmişte yaşadığımız bir olayı akış için toparlayalım ve akışa  geçelim niyetiyle bugünkü yazımızı yazmaya niyet ediyoruz.
Sevgili gönül dostlarım 
hala eskiye sarılıyorsan ve seni incitiyorsan evrenden yeni ve iyi şeyler getirmesini istemenin bir anlamı yok.
Değişimi ne kadar istesek de, hayatlarımızdan, seçimlerimizden ve yazdığımız tarihten sorumlu olduğumuzu hatırlamak esastır. Genellikle, ilerlememizi engelleyen şeyler, bırakmayı reddettiğimiz şeylerdir.

!! ?Gerçek bağlantılar nadirdir. Ruh kimseyle gerçekten bağ kurmaz, o yüzden yolunuza çıkanla bağınızı zorlamayı bırakmalısınız. Her bağ derinliğe ihtiyaç duymaz, her ilişkinin yoğun olması gerekmez. Var olmayan derin bir şeyi aradığında incinmek yaygındır. Birisi size sürekli olarak size zarar verebileceğini gösteriyorsa, ona inanın. "Sadece bir kez oldu" diye bahanelerle davranışı meşrulaştırmayı bırak. " Gerçeklerin gerçekliği ile çalışın, diğer insanlarda gördüğünüz potansiyelle değil.

!! Hepimizin travmaları ve güvensizlikleri var, ama bu, birinin bu gerekçelerle seni incitmesine izin vermek için bir sebep değil. Aynı şekilde aynı bahaneyle birbirimizi kırmamak lazım. 
Hem kendi hem de başkalarının sınırları tanımayı öğrenmek, daha sağlıklı ilişkiler yaşamak için gereklidir. Sonuçta, hayatımız ve refahımız için asıl sorumluluk kendi ellerimizdedir.