Mucizelerle dolu bir cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Sevgili gönül dostlarım hayatın bize sadece zamanla anlayabileceğimiz dersleri vermek için kendine has bir yolu var. Yanlış kişiyi doğru zamana, doğru insanı yanlış zamana, yanlış insanı yanlış zamana koyacaktır. Ve adil görünse de, hepsinin bir sebebi var.


Yanlış zamanda yanlış insanla karşılaştığında bu iki fırtınanın buluşması gibidir.Belki  birbirinizi mahvedersiniz , iyileşmesi zaman alacak yaralar yaratırsınız . Acıdır ama gerekli çünkü her yara gerçekten neye ihtiyacın olduğunu ve neye hak ettiğini gösteren bir dersdir.


Hayat sana yanlış zamanda doğru insanı sunuyorsa, kırgınlık çok büyük olabilir. Derin bir bağlantının iyiliği ve potansiyelini fark edersiniz, ancak koşullar basitçe onun gelişmesine izin vermez. Bu durumda, senden en iyisini hak eden ama henüz sunmaya hazır olmadığın birini incitebilirsin.

Öte yandan, yanlış kişi doğru zamanda geldiğinde, etki yıkıcıdır. En açık ve savunmasız olduğunuz anda, o kişi en iyi halinizden yararlanarak. sizin kimliğinizin önemli parçalarını yok etme gücüne sahiptir,

 Peki  hayat neden böyle yapıyor? 
Çünkü seni doğru zamana, doğru insana hazırlıyor. Sonunda doğru zaman geldiğinde ve doğru insanın karşısında olduğunda, geçmişteki tüm acı ve hayal kırıklıkları senin daha bilge ve bilinçli bir versiyonunu şekillendirmiş olacak. 
Her detaya değer vermeyi, konuşmadan önce dinlemeyi, sorun yaratmak yerine çözüm bulmayı öğreneceksiniz.

 Hazır olduğunuzda, hiçbir şeyi hafife almayacaksınız. 
İlişkideki her küçük zaferin kıymetini bilerek, diğerindeki büyüklüğü görüp, hayatınızı o kişinin varlığıyla zenginleştireceksiniz. 
İşte bu her şeye değer kılıyor. Her hata, her acı, hepsi sizi aşkı en saf ve gerçek haliyle yaşamaya hazırlayan güzel bir öğrenme sürecinin parçasıdır.
Sevgili gönül dostlarım doğru zamanda doğru insanla karşılaşmanız niyetinle
Sevgi ve aşkla
Sizi seviyorum..,
Sizi seviyorum….,
Sizi seviyorum…..,